Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Fernando Alonso pleit voor promotie van George Russell: "Podiums en overwinningen in verschiet"

Fernando Alonso voorziet een gouden toekomst voor George Russell in de Formule 1. De Britse coureur heeft "podiums" en "overwinningen" in het verschiet, zo voorziet Alonso een gouden toekomst voor de Brit in de Formule 1. 

De kampioen van 2005 en 2006 geeft toe dat hij zich "een beetje verdrietig" voelde toen hij de Williams-coureur inhaalde afgelopen zondag. Tot de laatste ronden vochten Alonso en Russell om het laatste punt. Uiteindelijk wist Alonso de strijd in zijn eigen voordeel te beslissen in Oostenrijk. 

Alonso zegt dat hij dacht: "Elke coureur behalve George", toen hij zijn inhaal-manoeuvre uitvoerde op Russell op de Red Bull Ring. 

De Spanjaard was de afgelopen maanden al vaker vol lof over de 23-jarige Russell. Zo wisselden de twee elkaars helmen uit voor hun persoonlijke verzameling. Ondertussen doen al maanden de geruchten de ronde dat Russell bovenaan het wensenlijstje van Toto Wolff staat. De Finse Valtteri Bottas zou in 2022 wel eens vervangen kunnen worden door George Russell. 

Your email is never shared.
Required fields are marked *




*